Voel, reis, beweeg dag

Voel, reis, beweeg dag

Welke gevoelens leven in jou? Durf jij deze gevoelens toe te laten? Helemaal te omarmen in het nu? Of het nu boosheid, liefde, blijheid, teleurstelling of verdriet is. Alle gevoelens hebben een mooie kant, als jij ze kunt en durft te uiten.

 

Tijdens deze dag gaan we met zijn allen op reis in ons gevoel. We creëren een veld waarin we kunnen zakken en in contact komen met wat op dat moment gezien en gehoord wil worden. Doormiddel van een transreis dalen we af in onszelf, waarna we met lichaamswerk, dans en klank beweging gaan geven aan de emoties in onszelf. Als we de emoties niet vastzetten, maar in beweging brengen, kan het doorstromen en plaats maken voor het nieuwe. 
Voel, reis, beweeg dag

Als je mee gedaan hebt met de workshop heb je:


    • Je gevoel beter toe laten
    • Je gevoel voelen
    • Met je gevoel in beweging komen

Praktisch

Waar: Nijmegen (adres volgt later)

Prijs: €125,- excl btw
Datum: zaterdag 1 augustus 2021

Tijd: 10:00 - 17:00

Aanmelden kan via het contact formulier of een mailtje naar: info@eenanderedag.nl 

Veerle

Veerle Springintveld houdt zich als psycholoog dagelijks bezig met menselijke patronen, gevoelens en handelingen. Daarnaast geeft ze vrouwencirkels, begeleidt ze mensen met lichaamswerk en werkt ze veel met sjamanistische tools als trancereizen, trancedansen en ceremonies. Veerle heeft een passie voor het begeleiden van mensen in hun transformatieve processen. In de loop van haar leven is ze verschillende tradities tegengekomen, uiteenlopend van tantra, Siberisch, Keltisch en native american sjamanisme, lichaamswerk, dans en boeddhisme. Dit heeft ze allemaal samengevoegd tot een totaalpakketje dat ze meeneemt de workshops in.
Veerle

Johan

Johan van Houten is het levende voorbeeld loslaten en observator zijn van wat er is. Hij heeft een leven met weinig verplichtingen en dat leven past ook echt bij hem. Het leven wat hij voor ons voortleeft om echt in het moment te zijn en vrijwel niets nodig hebben. Onder anderen door zo in het moment te zijn en steeds zijn 'attachments' los te laten heeft hij het vermogen om heel helder te kunnen zien en jouw te wijzen op jou laagjes en ‘attachments’. Door lichaamsgericht te werken heb je geen escape en kun je laagje voor laagje af doen tot je bij de kern komt. Jouw kern.