Johan

Over Een Andere Dag

Wie of wat is Een Andere Dag

Een Andere Dag is in 2014 opgestart met de visie dat iets aan jezelf veranderen vaak een andere dag oplevert. En vanuit dat concept ben ik aan de slag gegaan. Mensen die de dag op een bepaalde manier ervaren, waar ze niet gelukkig van worden. Met tijdelijke ondersteuning leren dat de dat heel anders ervaren kan worden.

Wie ben ik?

Johan van Houten

Johan van Houten

Sjamaan (nieuwe stijl)

Een Andere Dag

Wat anderen over een andere dag?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Zelfs op afstand kan hij mij goed helpen

Zo blij dat dat als ik weer eens in de kreukels lig dat Johan mij, gewoon via de telefoon, weer laat stromen. Hij ziet waar t vast zit, ook waar ik het niet zie. Hij begeleid mij in het weer contact maken met mijn lichaam en ondersteunt dit in de energie. 
Kirsten
Johan helpt je bij het zwemmen en zweven

Johan begrijpt hoe hij iemand die aan het zwemmen of aan het zweven is, weer met beide benen op de grond kan krijgen. Door zijn nuchtere verstand, zijn scherpe vragen en open blik, kom je zelf bij de kern. Daarin weet hij in korte tijd een speelse en toch veilige omgeving te creëren, die je doet nadenken en groeien.

Sandra

Erg verhelderend en helpend

Ik heb mijn angst voor boosheid onder ogen gezien en ik heb met een liefdevolle blik hiernaar kunnen kijken dankzij Johan zijn verhelderende vragen en helpende begeleiding. Ik sta nu meer in mijn eigen kracht.
Jessica