Voel het systeem

Heb jij als coach of mensenwerker zin in een inspirerende dag, waar je leert en ervaart hoe je systemische oefeningen en kunt doen? Dit door middel van lichaamsgerichte oefeningen, waarin je werkt vanuit je buik. Tijdens deze dag gaan we oefeningen doen waarbij je leert om zelf te ervaren hoe je jouw buik, hart en hoofd met elkaar kunt verbinden. En wat de verschillende kennismakingsoefeningen met jou doen en hoe jij deze oefening kunt toepassen met je eigen klanten, coachees of anderen?

Met het systemisch werken, gaan we uit van de kracht van het systeem. Welke invloeden heeft het systeem op jou en je klanten, coachee of anderen? We gaan dit toepassen doormiddel van lichaamsgerichte oefeningen, waarbij je zelf ervaart wat een oefening met je kan doen. Mocht er interesse zijn dan is er in overleg ook de mogelijkheid voor een opstelling.

Iet mans en Johan van Houten hebben hun krachten gebundeld en organiseren op 22 april deze dag.

Dus… Ben jij nieuwsgierig geworden, wil jij dit zelf ervaren en nieuwe oefeningen leren?

Locatie: Daltonlaan 300, Utrecht
Kosten: 115,00 Excl. BTW (incl. koffie, thee, lunch en borrel na afloop).
Aanmelden: info@eenanderedag.nl
Tijden: 10.00 (inloop 09.30) – 17.00 (daarna de borrel)
Trainers: Iet Mans en Johan van Houten

Iet Mans is een echt ‘mensenmens’. Iemand die goed is in het contact en in het motiveren van mensen. Dienstverlenend én resultaatgericht. Iet is sinds 2002 verbonden aan het Europees Instituut als trainer, supervisor en examinator Master Coach. Een training is voor haar een speeltuin, waarin in een veilige omgeving volop geëxperimenteerd kan worden. Ze werkt hierbij met hetgeen zich aandient in het nu. Wat je al in je rugzak hebt zitten, wordt verbonden met hetgeen je gaat leren en ervaren. Het uiteindelijke doel is dat er verbinding komt tussen hart, hoofd en instinct.

Samen met haar compagnon Hilde Bolt is Iet oprichter van De ALchemist. Een specialistisch instituut op het gebied van lichaamstaal en lichaamsgerichte werkvormen. Zij bieden bij- en nascholing aan voor professionals, trainingen/workshops/events voor organisaties en lichaamsgericht coachen, supervisie/intervisie-begeleiding.


Johan van Houten is een echt pionier. Iemand die steeds op nieuwe manieren mensen wil verbinden. Met zijn rust en overzicht voelt hij snel aan waar iemand zich bevind. Na zijn opleiding als Maatschappelijk werker, is hij zijn eigen coach en trainingsbedrijf ‘Een Andere Dag’ begonnen. Hierin helpt hij met ontspannenheid en humor anderen om contact met zichzelf te maken. Zodat je de eigen hulpbronnen kan aanboren. Dit doet hij door zijn intuïtie te volgen, zodat de ander stapjes kan zetten. Hij gelooft erin dat iedereen een gelukkig leven kan leiden, als je het intuïtie volgt..


In 2015 is hij begonnen om mensen bewust te maken van hun internet, social media en mobiele gebruik. Dit heeft hij gedaan door zelf een jaar offline te leven en te ervaren wat een leven offline is. Nu geeft hij met zijn 2e bedrijf Digiminderen workshops, om mensen inzicht te geven. Hij gelooft dat technologie succesvol kan zijn als je dit bewust gebruikt. Johan leeft zijn leven vanuit een positieve houding, hij ziet kansen en nieuwe mogelijkheden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen