Opstellingsdag: een kijkje in je onderbewuste

vrijdag de 13e opstellingendag

Vrijdag de 13e is voor velen symbool voor een pechdag. Terwijl het van oorsprong een geluksdag is, een dag van magie. Juist op deze dag kunnen we onze parels vinden, het schaduwwerk doen dat tot verandering leidt en in contact komen met onze onbewuste patronen. De potentie van deze dag is groot en daarom prachtig om proceswerk te doen.

 

Wil je onderzoeken wat zich in jouw onderbewuste afspeelt, inzicht krijgen in je blinde vlekken? Loop jij tegen een herhalend patroon aan en wil je deze aanpakken? Meld je dan nu aan om mee te doen met deze opstellingen dag.

 

Tijdens opstellingen, volgen Veerle en Johan jouw bewegingen. Ze helpen je om je herhalende patroon neer te zetten in de ruimte. Daarbij gaan we ontdekken wat dit je graag wil vertellen of welke les je hierin mag leren. Ook gaan we ervaren hoe het is, als het patroon niet meer aanwezig is.

Als je mee gedaan hebt met de workshop heb je:


  • Inzicht in je eigen patroon
  • Stappen gezet om anders met je patroon om te gaan
  • Antwoorden op je vragen

Praktisch

Waar: Elodia, Eendrachtlaan 10 Utrecht

Prijs: €150,- excl btw
Datum: vrijdag 13 augustus 2021

Tijd: 10:00 - 17:00

Aanmelden kan via het contact formulier of een mailtje naar: info@eenanderedag.nl 

Veerle

Veerle Springintveld, geboren op vrijdag de 13e, houdt zich als psycholoog dagelijks bezig met menselijke patronen, gevoelens en handelingen. Daarnaast geeft ze vrouwencirkels, begeleidt ze mensen met lichaamswerk en werkt ze veel met sjamanistische tools als trancereizen, trancedansen en ceremonies. Veerle heeft een passie voor het begeleiden van mensen in hun transformatieve processen.
Veerle

Johan

Johan van Houten is het levende voorbeeld loslaten en observator zijn van wat er is. Hij heeft een leven met weinig verplichtingen en dat leven past ook echt bij hem. Het leven wat hij voor ons voortleeft om echt in het moment te zijn en vrijwel niets nodig hebben. Onder anderen door zo in het moment te zijn en steeds zijn 'attachments' los te laten heeft hij het vermogen om heel helder te kunnen zien en jouw te wijzen op jou laagjes en ‘attachments’. Door lichaamsgericht te werken heb je geen escape en kun je laagje voor laagje af doen tot je bij de kern komt. Jouw kern.