Cacao-Embodyment dag:

Doe jij ook mee

Cacao en embodyment

Wij gaan ervan uit dat wij allemaal verbonden zijn met levensenergie, je bron energie, de energie wie we eigenlijk zijn. Deze energie wil door jouw lichaam stromen, 'embodyment'.

Pas dan kun je pas echt wat jij hier te doen hebt fysiek manifesteren.


Onze gedachten en emoties zijn vaak de rem op deze energie. En onze fysieke klachten en ook emotionele klachten zijn een spiegel van een rem in deze energie. Dus de eerste stap naar heling is te zien wat ons lichaam ons vertelt. Welke spiegel wordt ons voorgehouden.


Cacao is de katalysator in het proces van 3D naar 5D. Zij opent ons letterlijk en figuurlijk waardoor onze levensenergie weer door ons heen kan stromen en deze blokkades makkelijker losgemaakt worden. Samen met lichaamswerk is dit een gouden combinatie.

Cacao-embodyment dag

Wat zou jij nou het allerliefste willen? Vrijheid? Je echte zelf kunnen zijn? Los kunnen zijn van alle overtuigingen en patronen die je gedurende het leven hebt opgepikt? Daar in het midden van de storm staan, in de stilte, toeschouwer kunnen ZIJN van alles wat er speelt zonder daar in mee te worden gezogen? Om vanuit die stilte ook kijken wat er wil ontstaan. Om te voelen wat er door jou heen wil stromen. En weten waar je echt blij van wordt?
Dát is de energie die er ligt op deze cacao-embodyment dag.


Eerst maken we contact met de spirit van Cacao in een Cacao ceremonie. Zij opent je hart en brengt een liefdevolle energie met zich mee wat je ondersteund en veiligheidbiedt bij het loslaten. Zij helpt ons te openen. Letterlijk en figuurlijk. Letterlijk zorgt Cacao voor het verwijden van je bloedvaten en brengt daarmee meer zuurstof en voeding naar al je systemen in je lichaam. 'Figuurlijk', betekent dat hoe meer open jij staat hoe meer er door jou heen kan stromen. De echte jij bijvoorbeeld, met jouw talenten. EN de liefdevolle energie van de spirit van cacao om een samenwerking mee aan te gaan en jouw pad makkelijker te bewandelen.


En vanuit daar duiken we de verdieping in, waar houdt jij nog aan vast? Welke patronen, overtuigingen en verhalen? Wat geven ze je nog? Of ben je allang klaar om deze los te laten. Door lichaamsgericht te werken zul je sneller bij de kern komen en deze transformeren. Je lichaam geeft al de antwoorden, maar we mogen daar veel meer daarna luisteren.

Reacties van de vorige keer

Ik vond het een verrijkende dag! Een goeie combi cacao ceremonie en aansluitend systemisch werk. En complimenten aan Johan en Kirsten, ik heb zelden meegemaakt dat bij het systemisch werk iedereen stuk voor stuk zo'n waardevolle diepe ervaring heeft gehad. Ook de combi tussen de vrouwelijke, zachte maar duidelijke flowende energie van Kirsten. En de grappige, sterke, doortastende en toch vriendelijke daadkracht van Johan. Deze combi was heel mooi, zodat er precies aanwezig was voor elke persoon, wat nodig was om een stapje verder te komen in hun proces. Ik merk na deze ene dag al dat ik in mijn eigen leven anders reageer, doordat ik wat heb mogen inzien en opruimen. Dank jullie wel!!
Een Andere Dag
Eva

Dag lieve Johan en Kirsten. Ook al had ik eerdere ervaring met de spirit van cacao vond ik deze dag zo uniek en had het niet willen missen. Heel fijn om de hele dag met elkaar de spirit van cacao te beleven en samen de reis te beleven. Deze dag heeft me inzicht gegeven in een belangrijk thema wat voor mij op dit moment in mijn leven speelt. Ik kon de angst meer omarmen en er laten zijn en voelde me gesteund door de groep. De dagen erna voelde ik me lichter. Ik vond de dynamiek tussen Kirsten en Johan prettig en ze vulde elkaar aan. De mannelijke en vrouwelijke energie was in de ruimte ook mooi in balans wat ik als erg prettig heb ervaren.

Tot een volgende keer!

Liefs Valentina

Een Andere Dag
Valentina

Ik ben stilaan aan het bekomen van zaterdag." Magische" zou het worden, en dat was het ook! Het zindert nog na in mijn hele lichaam. Het was echt een openbaring om het leven te leren "voelen" en mijn best te doen om het denken uit te schakelen. Het is wennen aan toe te geven, om voor jezelf te zorgen, maar ik heb me voorgenomen dat ik gevoel nooit meer wil los te laten! Vanaf vandaag begint voor mij mijn nieuwe weg, zoals je zei : het leven voor "de dag" en het leven na "de dag" ! Ik voel veel meer rust en neem de tijd om de nodige stappen te zetten, zodat ikzelf en iedereen kan groeien naar mijn "echte ik" !  Wat jullie als team, Johan en jij aan de mensen aanbieden is grandioos, ik vertel het verder aan wie het horen wil. Nogmaals een liefdevol woord van dank voor al het moois dat ik zaterdag van jullie heb gekregen.  Groetjes  Marleen

Een Andere Dag
Marleen

Wil jij ook:


 • Weer thuiskomen bij jezelf.
 • Rust vinden.
 • Beslissingen maken vanuit je hart.
 • Weer even een reset, echt verbinding maken en vanuit daar weer verder.
 • Jouw flow weer volgen.
 • Dat belangrijkste patroon wat jouw tegenhoud nu eindelijk echt transformeren.
 • Energetische match zijn met wie jij ECHT bent.

Voor wie

 • Wil jij de volgende stap maken.
 • Niet meer hard werken om ergens te komen maar loslaten omdat het er al is?
 • Jezelf niet meer bekritiseren maar zien dat alles richting geeft en fouten helemaal niet bestaan.
 • Ben jij bereid 'de verhalen' los te laten en bereid te kiezen voor jouw waarheid?

Dan is deze dag zeker wat voor jou.

Praktisch

Waar: Reijgershof, Provincialeweg 30, Amsterdam

Prijs: €175,- excl btw
( Indien je een vriend of vriendin meeneemt betalen jullie beiden €150,- ex btw )

Datum: zaterdag 24 juli 2021

Tijd: 9:30- 17:30

Aanmelden kan via het contact formulier of een mailtje naar: info@eenanderedag.nl 

Kirsten

Kirsten is arts en werkt in de GGz. Daarnaast werkt ze in haar eigen bedrijf met de visie dat de geneeskunde niet 2-dimensionaal ( klacht – pil ) is, maar een 5 dimensionaal evenwicht (gedachten, emoties, energetisch, fysiek en omgeving). En in haar 20 jaar van persoonlijke ontwikkeling heeft ze van alles zelf ervaren en is ze steeds een laagje dichter bij haar echte zelf gekomen. Kirsten houdt ervan om te ondersteunen in het proces van transformeren en loslaten, omdat ze ziet dat alles al aanwezig is. En voor haar gaat genezing en geluk hand in hand.

Johan

Johan van Houten is het levende voorbeeld loslaten en observator zijn van wat er is. Hij heeft een leven met weinig verplichtingen en dat leven past ook echt bij hem. Het leven wat hij voor ons voortleeft om echt in het moment te zijn en vrijwel niets nodig hebben. Onder anderen door zo in het moment te zijn en steeds zijn 'attachments' los te laten heeft hij het vermogen om heel helder te kunnen zien en jouw te wijzen op jou laagjes en ‘attachments’. Door lichaamsgericht te werken heb je geen escape en kun je laagje voor laagje af doen tot je bij de kern komt. Jouw kern.

Info over CACAO

Cacao is een superfood die op het moment steeds populairder aan het worden is. Het is een superfood vanwege de vele voedingsstoffen die erin zitten. Dit is een superfijne bijkomstigheid maar ik zie het meer als samen werken met de Spirit van Cacao. Door de ruimte te nemen kan haar liefdevolle energie door jou heen stromen en laat ze je zien wat je mag zien.

Zo'n 1000 jaar geleden werd er al gezegd volgens een mythe: 'Wanneer de balans op aarde ver te zoeken is dan komt cacao uit te jungle om de balans te herstellen.' Het moment dat we ons hart mogen openen, mogen opruimen wat daar ligt opgeslagen en onze levensmissie mogen gaan leven.

Cacao helpt je te transformeren naar liefde voor jezelf, anderen en de natuur. Het mogen ZIJN met alles wat er is. Dat fouten maken niet meer bestaat en dat de leegte in ons hart wordt opgevuld.

LET OP:
Wanneer je medicatie gebruik zoals een SSRI of MAO remmer is er extra voorzichtigheid nodig bij het nemen van Cacao. Ook met een ernstige hartaandoening is het belangrijk om mindfull te zijn of je cacao neemt. De stof theobromine die in cacao zit, opent namelijk je vaten en verlaagd je bloeddruk. Vraag je huisarts om advies wanneer je twijfel hebt.