Altijd al willen ontspannen?

Met de ABV methode kun je gelijk beginnen

Velen mensen gebruiken deze techniek al in hun leven.

En nu kun jij dit ook 'gratis' leren

Als je start met de ABV techniek leer je hoe jij:

  • In een paar minuten al kunt aarden
  • Sneller te leren voelen wat je voelt in je lijf
  • Stress situaties om te buigen tot normale situaties
  • Uitdagingen om te zetten in mogelijkheden
  • Te genieten van het hier en nu.

Krijg nu direct toegang tot 'Leren Mediteren volgens de ABV techniek'

Begin nu 'Gratis' aan dit programma


Leren Mediteren volgens de ABV techniek


Ik heb mijn angst voor boosheid onder ogen gezien en ik heb met een liefdevolle blik hier naar kunnen kijken dankzij Johan zijn verhelderende vragen en helpende begeleiding. Ik sta nu meer in mijn eigen kracht.

Een Andere Dag
Jessica

Johan begrijpt hoe hij iemand die aan het zwemmen of aan het zweven is, weer met beide benen op de grond kan krijgen. Door zijn nuchtere verstand, zijn scherpe vragen en open blik, kom je zelf bij de kern. Daarin weet hij in korte tijd een speelse en toch veilige omgeving te creëren, die je doet nadenken en groeien. Johan, bedankt!

Een Andere Dag
Sandra

Zo blij dat dat als ik weer eens in de kreukels lig dat Johan mij, gewoon via de telefoon, weer laat stromen. Hij ziet waar t vast zit, ook waar ik het niet zie. Hij begeleid mij in het weer contact maken met mijn lichaam en ondersteunt dit in de energie.

Een Andere Dag
Kirsten

Wil je de basis leren